Zabava

Jelena Rozga praznuje

A.M.
30. 8. 2013, 19.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ena izmed najbolj priljubljenih hrvaških izvajalk v Sloveniji je 36. rojstni dan proslavljala v družbi oboževalcev. Postavna Splitčanka pravi, da je bilo rojstnodnevno praznovanje prav posebno.

Priljubljena hrvaška izvajalka

Simpatična in energična Dalmatinka, ki že nekaj časa osvaja odre po vsej Sloveniji in niza hit za hitom, je pred dnevi po koncertu nadaljevala druženje z zbranimi številnimi oboževalci, ki so jo razveselili z veliko rojstnodnevno torto.

Odlično vzdušje, zbrana množica, uspelo presenečenje in čestitke ter dobre želje, ki jih je ves večer prejemala 36-letna pevka, so to noč naredili še bolj posebno.

To jesen in zimo bom veliko v Sloveniji. Upam, da se me ne boste naveličali.

Slavljenka je kot prava zvezda večera blestela v kreaciji, ki je razkrila njene atribute, in menda je marsikdo ob pogledu na Jeleno zavzdihnil: "Kakšne noge!"

Dolgonogi pevki, ki na vsakem koncertu daje od sebe vse in nikoli ne nastopa z rezervo, je pomembno, da se ljudje po koncertu domov vrnejo nasmejani in srečni.

O načrtih v prihajajoči jeseni pa Jelena Rozga pravi pravi: ''Ogromno nastopam, ob tem sem polno zaposlena s snemanjem novih pesmi in seveda bo vzporedno potekala tudi priprava videospotov zanje. Nova balada, ki jo bom predstavila v septembu, pa je že najava za samostojni album, in če bo šlo vse po načrtih, ga bom izdala do konca leta.''