Zabava

Helena Blagne priznala, da se je 'prostituirala'

B. P.
31. 8. 2013, 19.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Dolgo smo čakali na prvo takšno iskreno priznanje katere od slovenskih zvezd, a niti sanjalo se nam ni, da bomo to slišali iz ust ene največjih in najbolj opevanih pevk.

arhiv Lady

Helena Blagne je na nacionalnem radiu brez zadržkov spregovorila o prostituciji, vendar beseda ni tekla o najstarejši obrti, temveč o medijskem prostituiranju. Helena si za pogum in iskrenost zasluži vse čestitke.

Med radijskim intervjujem se je Helena Blagne razgovorila o ločitvi, beseda pa je nanesla tudi na njeno sanjsko poroko, ki so jo leta 1996 razglasili za poroko desetletja. Razkošje, blišč in glamur – vse se je takrat vrtelo le okoli pevke, ki je z Mornarčkom osvojila naša srca, s svojim vpadljivim videzom in vznemirljivim življenjem pa medije. Slike pravljične poroke so bile povsod in zvezdnica je na slavnostni dogodek povabila celo fotografe. Danes, po 17 letih, je vse skupaj označila za navadno »medijsko prostitucijo«. Sedmo silo je spustila v svoj najintimnejši prostor, s čimer je na eni strani razveselila oboževalce, na drugi strani pa pomaknila mejo dovoljenega skoraj do spalnice.

Več v tiskanem izvodu Lady!