Zabava

Zrnec ujet med žuranjem v Portorožu

S.J. / M.V.
27. 8. 2013, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Priljubljena igralca Jurij Zrnec in Matjaž Javšnik sta pred dnevi nazdravljala na terasi enega od barov v Portorožu. Tja sta prišla takoj po Javšnikovem stand up nastopu, ki ga je imel na drugem koncu mesta.

arhiv

Tudi sicer je Matjaž izjemno priljubljen med domačini, saj je vse poletje preživel na Obali, med drugim je v Piranu tudi letos organiziral festival Zrno soli. Oba igralca, tudi velika prijatelja, sta bila dobro razpoložena, veliko sta se smejala in še enkrat potrdila, da so dobre zabave doma v Portorožu.

Živi, kot mu ugaja.

Težko je spregledati tudi dejstvo, da je Jurij trenutno v središču medijskega obrekovanja zaradi domnevnega razmerja z Mašo Derganc in se bo tudi zato nekaj časa očitno raje zabaval zunaj Ljubljane. V zadnjem mesecu je bilo sicer veliko govora tudi o tem, da naj bi imel priljubljeni igralec težave z alkoholom in dan začenja s pivom in viskijem, a Zrnec se s temi govoricami ne ukvarja kaj dosti. Očitno se je odločil, da bo še naprej živel, kot mu ugaja, in verjetno je tako še najbolj prav.

arhiv