Zabava

Nastavila mu jo je kar na odru

M.J.
26. 8. 2013, 11.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekaj je zagotovo: Miley Cyrus je definitivno obeležila letošnjo prireditev MTV video music awards. Čeprav pogosto šokira mnoge, je tokrat 20-letnica z nastopom šokirala prav vse.

Youtube

Tudi njeni oboževalci so priznali, da je njen nastop pa bil kaplja čez rob in občutno neprimeren. Na družabnih omrežjih so se oglasile tudi številne znane osebe in o njenem nastopu zapisale marsikatero krepko. Ta je Brooklyn Decker napisala: 'Izredno nelagodno se počutim!'. Igralka Jamie King je zapisala, kako je skoraj 'znorela, ko je pogledala njen nastop'. Soprog Mariah Carey, Nick Cannon je vse samo na kratko komentiral: ''Spomnite me, da nikoli svojim otrokom ne dovolim vstopiti v svet zabave! Hvala!''

20-letna zvezdnica je najprej izvedla svoj veliki hit Can't stop in zatem slekla večino obleke s sebe in z Robinom Thickom izvedla pesem Blurred line. V bež kombinaciji je nato plesala po odru, se dotikala sebe in Robina in se mu naslanjala na mednožje. Ker je bila Miley preveč seksi, so njen nastop tudi cenzorirali. Ti, ti MIley, kaj vse boš še ušpičila?