Zabava

Srbska pevka ni imela niti za poroko

S.J.
24. 8. 2013, 22.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Čeprav je od ločitve minilo že dve leti, se je prava medijska vojna srbske zvezdnice napol slovenskega rodu, Goce Tržan, in njenega nekdanjega moža Ivana Marinkovića očitno šele začela …

Facebook
Po njegovi izjavi, da mu je Goca grozila z nožem in da mu dolguje za hipoteko, je ona medijem poslala odprto pismo, v katerem ga je obtožila lenarjenja in bahatega obnašanja, med drugim pa naj bi pobral več tisoč evrov z njenega računa s prihranki. Zdaj pa je svoje obvestilo poslal Ivan, njegove trditve pa so precej šokantne, saj med drugim trdi, da ni ničesar ukradel, saj pevka ni imela nobenih prihrankov. Celo poroko sta plačala, šele ko sta zbrala denar od povabljencev, ki sta jih vnaprej obvestila, da si želita gotovino in ne daril.
Zvezdniki vedno v javnosti predstavljajo lepšo sliko svojega življenja. Po Ivanovem pismu pa se zdi, da je razkorak med medijsko podobo in resnico še večji … Je mar mogoče, da je bila ena od najbolj priljubljenih srbskih pop pevk brez prebite pare in da jo je mož tolažil, naj ne skrbi, da bosta vedno imela za kruh in mleko - pa čeprav od njegove učiteljske plače? "Pet let sva živela skromno, jaz pa sem te večkrat prosil, naj ne zapravlja denarja za neumnosti …" je med drugim zapisal Ivan. On je bil učitelj športne vzgoje, Goca pa je bila pred tem v zvezi s poslovneži, ki so jo razvajali s krznenimi bundami in drugimi dragocenimi darili.
Ivan trdi, da so ti moški Goco tudi pretepali in nadlegovali, vendar je zdaj večina od njih mrtva ali v zaporu. "Vem, da ti je bilo težko, da živiš s človekom, ki je pošteno delal za plačo 500 evrov, ampak tako je pač bilo …" je med drugim zapisal Ivan, ki Goco obtožuje, da se je pri njegovi mami pozanimala, ali je ploden in ali imajo v družini kakšne dedne bolezni, saj naj bi že tudi starši pritiskali nanjo, da je zadnji čas za otroka. Zdaj ga menda najbolj skrbi, da ne bo Goca s svojo manipulacijo hčerke Lene obrnila proti njemu.