Zabava

'Sulejmanova žena' samska, a končno ozdravljena depresije

M.V.
24. 8. 2013, 19.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zvezdnica televizijske serije Sulejman Veličastni Meryem Uzerli je pred tremi meseci zapustila snemanje serije in se prijavila na zdravljenje od depresije. Pred nekaj dnevi je bolnišnico zapustila ozdravljena, a menda s strtim srcem.

Profimedia, Facebook
Meryem Uzerli je čez noč postala idol.

Njenega ljubezenskega razmerja z zaročencem Canujem Ateşujem naj bi bilo konec.

Meryem Uzerli je na svoj 30. rojstni dan na Instagramu objavila fotografijo, na kateri zamišljena pozira ob morju. Po zdravljenju si je namreč privoščila oddih na severu Evrope, da bi se še za nekaj časa izognila medijem. Razlog za to ni le njeno zdravljenje od depresije, ampak menda tudi konec razmerja z zaročencem Canujem Ateşujem, s katerim sta skupaj igrala v nadaljevanki Sulejman Veličastni. Igralko je njen srčni izbranec v času zdravljenja redno obiskoval, ko je zapustila kliniko, pa so ga ujeli, kako se sam zabava v družbi drugih deklet.

Depresija zaradi slave in izčrpanosti

30-letnica je za turške medije izdala, kaj jo je pripeljalo do depresije, zanjo namreč krivi predvsem slavo. Vloga sultanove žene Hurem v priljubljeni nadaljevanki jo je čez noč naredila prepoznavno, a denar in ponudbe, ki so prihajale celo iz Hollywooda, je niso osrečile. »Ko sem se iz Nemčije preselila v Turčijo, nisem imela pojma, kaj me čaka. Cele dneve sem snemala, ko sem se vrnila v hotelski apartma, sem se zrušila v posteljo. Čez noč sem postala idol,« je priznala Meryem, ki so jo na začetku gledalci napadali zaradi slabega turškega naglasa. Zato se je mlada igralka odločila, da zapusti serijo in se vrne v rodno Nemčijo.

Ustvarjalci oddaje so poskušali igralko prepričati, da se vrne na snemanje, a njen oče Hüseyin je producentom sporočil, da bo hčerka ostala v Berlinu.

Ne želi živeti na snemanju

Čustveni napori so bili tudi vzrok za konec razmerja med 30-letno igralko in 16 let starejšim Canom. Zaradi stresa sta se veliko prepirala, zato so mnogi prepričani, da poroke ne bo. Meryem se trenutno posveča predvsem sebi. »Uživam v naravi in sprehodih. Dojela sem, da je zdravje najbolj pomembno in da mora biti vedno na prvem mestu,« pravi zvezdnica, ki je sprejela vlogo v novi seriji, v kateri bo igrala Azerbajdžanko, ki se na prvi pogled zaljubi v postavnega Armenca. »Tokrat bodo stvari potekale pod mojimi pogoji. Ne želim več živeti na snemanju, zahtevala sem tudi dva prosta dneva v tednu,« je medijem povedala igralka. Zaradi njenega odhoda iz nadaljevanke Sulejman Veličastni je serija izgubila že veliko gledalcev, ki so navdušeni nad novico, da bodo svojo ljubljenko kmalu lahko gledali v novem projektu.

Profimedia, Facebook
Ljubezen Meryem in Cana se je končala skupaj z njenim zdravljenjem.

Profimedia, Facebook
Rdečelasa zvezdnica se posveča svojemu zdravju.