Zabava

Vračajo se k ljubici na goro

A.M.
23. 8. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenski pozdravi so se pred petimi prvič dobili v Selu pri Bledu, kjer se še danes dobivajo in po večini zelo zagreto, včasih pa tudi bolj lenobno preigravajo skladbe že uveljavljenih slovenskih ansamblov in se tako urijo za nastope, ki jih nikoli ni dovolj.

Toda to ni vse, saj pripravljajo pesmi za prvo zgoščenko, ne nazadnje pa jih čaka jeseni snemanje še enega spota z ekipo Televizije Veseljak, saj so bili zelo zadovoljni s prvim njihovim izdelkom za veselo polko K ljubci na goro. Z najbolj veselo ekipo TV Veseljak in snemalcem Alešem na čelu so tik pred začetkom poletja snemali v hribih, kar je pričakovati že iz naslova.

Vse skupaj se je takrat dogajalo na Svetem Jakobu nad Preddvorom, kamor so, kakor so nam zaupali, prilezli z avti, saj peš zaradi opreme ni šlo. Veselo planinko in planinca sta odigrala kar člana ansambla, oskrbnik koče pa je celotni ekipi pripravil še slastno pojedino. Zaradi številnih planincev je naključje hotelo, da se je po snemanju nadaljevala še zabava ob zvokih harmonike.