Ljudje iz Štanjela so jih prijazno gostili, zvečer pa so z njimi in drugimi gosti na trgu plesali še salso in si še tako napolnili dušo. Pevec Blaž Švab ob tem le skrivnostno pove, kako je neko jutro sanjal o njej in čutil, kot da se greje ob njem ...

20
YouTube / Zajem zaslonske slike

"Modrijani želimo na vsakem našem koraku in vsakemu izdelku vnesti svojstven izraz. V skladbe, nastope, Noč Modrijanov. Zato smo se odločili to storiti tudi v naših bodočih videoizdelkih, ki jih ustvarjamo z odlično ekipo iz domačih koncev. Bistveno nam je, da tudi v videih ljudje zaznajo iskrenost, pristnost in veselje do življenja," nam je zaupal Blaž, kaj več o skrivnostni izbranki pa ni želel izdati.

"Z vsakim spotom, ki ga naredimo, rastemo skupaj z Modrijani. Delamo kot eno. Ta čudoviti prostor sva z Blažem našla nekaj dni prej, ko sva se vozila po celi Sloveniji. Po naključju sva zašla v Štanjel, ki me je lokacijsko najbolj prevzel. Odločila sva se, da bova tukaj snemala spot, vse ostalo, od ideje do realizacije, pa je raslo že kar nekaj časa," je zaključil režiser Andrej Pratnemer.