Zabava

Katera je prava ljubica Blaža Švaba?

A.M.
21. 8. 2013, 08.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Modrijani so najbolj vroče poletne dneve, ko je termometer kazal 39 stopinj Celzija in čez, preživeli na Krasu. Na srečo je ves čas prijetno pihljalo, saj so tam posneli spot za povsem novo ljubezensko zgodbo Moja.

YouTube / Zajem zaslonske slike

Ljudje iz Štanjela so jih prijazno gostili, zvečer pa so z njimi in drugimi gosti na trgu plesali še salso in si še tako napolnili dušo. Pevec Blaž Švab ob tem le skrivnostno pove, kako je neko jutro sanjal o njej in čutil, kot da se greje ob njem ...

YouTube / Zajem zaslonske slike

"Modrijani želimo na vsakem našem koraku in vsakemu izdelku vnesti svojstven izraz. V skladbe, nastope, Noč Modrijanov. Zato smo se odločili to storiti tudi v naših bodočih videoizdelkih, ki jih ustvarjamo z odlično ekipo iz domačih koncev. Bistveno nam je, da tudi v videih ljudje zaznajo iskrenost, pristnost in veselje do življenja," nam je zaupal Blaž, kaj več o skrivnostni izbranki pa ni želel izdati.

"Z vsakim spotom, ki ga naredimo, rastemo skupaj z Modrijani. Delamo kot eno. Ta čudoviti prostor sva z Blažem našla nekaj dni prej, ko sva se vozila po celi Sloveniji. Po naključju sva zašla v Štanjel, ki me je lokacijsko najbolj prevzel. Odločila sva se, da bova tukaj snemala spot, vse ostalo, od ideje do realizacije, pa je raslo že kar nekaj časa," je zaključil režiser Andrej Pratnemer.