Zabava

Zrnec se vedno bolj utaplja v alkoholu

M.V.
22. 8. 2013, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Govorice so vedno glasnejše - Jurij Zrnec naj bi svojo žalost utapljal v alkoholu.

Mediaspeed
Zaupni viri so nam sporočili, da naj bi prejšnji teden Jurij Zrnec sam posedal v nekem ljubljanskem lokalu, kjer je v zelo kratkem času spil vsaj štiri žgane pijače, ki naj bi jih splahnil s štirimi pivi.

V zadnjih tednih so slovenske medije preplavile govorice o ločitvi Jurija Zrneca in Sabine Kogovšek, igralec pa naj bi srčne težave reševal z alkoholom. Neimenovan vir trdi, da Zrneca skoraj vsak dan vidi v enem od barov v centru Ljubljane, kamor prihaja vidno zanemarjen, navadno pa dan začne z viskijem ali pivom.

Zrneca so že večkrat videli s kozarcem rujnega v roki.

Glede na vse težave, ki ga trenutno pestijo, očitno ne najde bolj primerne rešitve, poleg ločitve se namreč govori, da se je zapletel tudi v razmerje z igralko Mašo Derganc, ki je poročena z Borutom Veselkom. Čeprav je Maša slednje že zanikala, Jurij in Sabina ne dajeta nobenih komentarjev v zvezi s tem, Sabina je povedala le, da Jurija še vedno zelo spoštuje in ga ima rada. Upamo, da so govorice o Zrnecu, ki žalost utaplja v alkoholu, le zlobne govorice, saj priznamo, da pogrešamo njegov obraz na televiziji.

Mediaspeed
Jurij in Sabina, ko sta bila še srečen par.