Zabava

Najlepša na svetu je … Bosanka

M.V.
27. 7. 2013, 21.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Črnolaska z intenzivnimi modrimi očmi iz Bosne in Hercegovine morda res ni znano ime v svetovnem svetu zabave, a dejstvo je, da je Aida Đapo premagala najlepše zvezdnice na svetu, med drugimi tudi Megan Fox in Monico Belluci. Kdo je ta skrivnostna bosanska lepotica, ki so jo bralci enega od priljubljenih ameriških portalov izbrali za najlepšo žensko na svetu?

Facebook, Safet Hadžimusić

Aida Đapo je bosanska študentka farmacije, ki sebe opisuje kot dekle, ki je veliko pred svojim časom, a je rojena v napačnem obdobju. Lepotica, ki si je nadela umetniško ime Idda van Munster, je obsedena z obdobjem med dvajsetimi in šestdesetimi leti prejšnjega stoletja, oblači se kot 'pin-up' dekle in na blogu deli nasvete za ličenje. Njeni prijatelji jo opisujejo kot očarljivo in karizmatično damo, z edinstvenim življenjskim slogom. Morda je ravno zato prepričala bralce enega od ameriških spletnih portalov, da so jo v prestižni družbi zvezdnic izbrali za najlepšo. Bosanska 'vintage' lepotica je tako med drugimi premagala tudi Iryno Shayk, Megan Fox, Adriano Lima, Monico Belluci in Evo Mendes.

Facebook, Safet Hadžimusić

Primerjajo jo z Dito

Njena brezčasna lepota ji v modernem svetu odpira vedno več vrat, Idda pa ne skriva, da njene ambicije vsekakor presegajo meje Bosne in Hercegovine. Mnogi jo že primerjajo z ameriško starleto Dito van Teese, ki velja za eno svetovno najbolj znanih 'pin-up' deklet, bosanska študentka, ki ni le lepa, ampak menda tudi izjemno pametna, pa se za zdaj tovrstnim primerjavam izogiba. »Želim le polepšati vse okoli sebe. To je moje življenje,« o sebi pravi Aida, ki je velika oboževalka klasičnih hollywoodskih ikon, kot so bile Elizabeth Taylor, Grace Kelly in Rity Hayworth. Morda se motimo, a zdi se nam, da bomo o tej ambiciozni Bosanki še veliko slišali.

Facebook, Safet Hadžimusić