Zabava

Laurie je nazdravil v slovenščini

S.R.
25. 7. 2013, 11.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hugh Laurie ni samo legendarni igralec, temveč tudi odličen glasbenik. Laurie je s skupino The Copper Bottom Band na včerajšnjem koncertu navdušil zbrane v ljubljanskih Križankah!

Boštjan Tacol
Hugh Laurie ali Dr. House bo svojo zvezdo dobil leta 2017.

Priljubljeni Britanec je skupaj s svojo skupino The Copper Bottom Band občinstvu dokazal, da ni le dober igralec, temveč tudi izvrsten glasbenik. Slišali smo skladbe s prvenca 'Let them talk' in nekaj skladb z aktualnega albuma 'Didn't it rain', ob katerih se je dobro razpoloženo občinstvo zabavalo in pozibavalo dobri dve uri. Navdušil je že s pozdravom v slovenščini, med koncetrom pa se je s svojo skupino tudi malce odžejal z jabolčnim sokom (no, pili so viski) in z občinstvom nazdravil v sloveščini, ter seveda požel bučen aplavz.

Če vas je Hugh Laurie doslej navduševal le preko televizijskih ekranov, je glede na slišano in videno v Križankah čas, da vas od slej pogosteje spremlja tudi njegova glasba. Priljubljena serija Zdravnikova vest se je žal končala, zato priporočamo, da namesto godrnjavemu zdravniku raje prisluhnete odličnemu glasbeniku z raskavim vokalom in naj vas blues popelje kamor koli si želite.

Boštjan Tacol
Tudi kadar poje je pravi šaljivec.