Zabava

Lady Gaga najbolje plačana med mlajšimi od 30 let

STA / J.P.
23. 7. 2013, 17.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Revija Forbes je danes objavila seznam, ki kaže, da je pevka Lady Gaga najbolje plačana znana osebnost, mlajša od 30 let.

Eonline
Lady Gaga

V zadnjih 12 mesecih je zaslužila več kot 80 milijonov ameriških dolarjev, kljub temu, da je zaradi operacije morala odpovedati del turneje.

Drugo mesto je zasedel Justin Bieber z 58 milijoni dolarjev, Taylor Swift, ki je bila lansko leto na prvem mestu, pa je s 55 milijoni zdrsnila na tretje. Na četrto mesto se je s 46 milijoni dolarjev uvrstil Calvin Harris, med peterico najbogatejših pa se je s 43 milijoni uvrstila še pevka Rihanna.

Poleg Justina Bieberja in Calvina Harrisa na lestvici desetih najbogatejših znanih osebnosti, mlajših od 30 let, najdemo samo še enega moškega predstavnika Taylorja Lautnerja, ki se je znašel na desetem mestu. Od petega do devetega mesta si namreč sledijo Katy Perry (39 milijonov dolarjev), Jennifer Lawrence (26 milijonov dolarjev), Adele (25 milijonov dolarjev) ter Kristen Stewart (22 milijonov dolarjev).

Revija Forbes sestavlja seznam na podlagi analize prodaje vstopnic za koncerte, prodaje albumov, prihodkov od filmov ter drugih virov zaslužka. Pri sestavljanju lestvice so upoštevali prihodke od lanskega do letošnjega junija.