Zabava

Andrej se posveča le njej ...

Mojca Vakselj
23. 7. 2013, 15.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Andrej Murko, še vedno aktualni zmagovalec resničnostnega šova Gostilna išče lastnika, si je po predaji restavracije vzel čas za nove načrte in predvsem za preživljanje časa z njemu dragimi.

YouTube, Mediaspeed
Andrej je gostilno zamenjal za ljubezen in posel.

Med slednjimi je tudi njegovo dekle Kristina, z njo bo Andrej letos preživel poletje. Gostilno je trenutno zamenjal za posel, preskusil pa se je celo kot igralec!

Kaj počnete zdaj, ko ste predali vse obveznosti do Gostilne?

Končno je prišel čas, tudi zame, da sem na dopustu. Prvič po dolgem času uživam poletne sončne dni, se družim predvsem z družino in dekletom.

Pogrešate adrenalin, ki ste ga zaradi oddaje čutil zadnje leto?

Res ga pogrešam ... Postal je del mene, mojega načina življenja – in da, trenutno mi res manjka. Vem pa, da bo kmalu spet prisoten!

Vas ljudje še vedno prepoznavajo na ulici?

Seveda! To je odličen občutek, predvsem ko me otroci in starejši pocukajo za rokav in povprašajo, kaj bom danes skuhal oz. ali bodo lahko še kje okušali moje jedi.

Nam že lahko zaupate načrte za naprej?

V pripravi je družinski projekt, ki bo poskrbel za to, da se bo nivo mojega adrenalina spet dvignil. Imam pa tudi odlične ponudbe za različne projekte zasebne narave. Vse možnosti puščam odprte, sem motiviran in vem, kaj hočem. Še naprej pa želim osrečevati ljudi s področja kulinarike, gostinstva in družabnih projektov. Posel!

Ste si privoščili kaj dopusta?

Kot rečeno, je letos prvo leto, ko sem imel dopust. Pri nas, gostincih, velja pravilo, da je poletje čas največjega obiska in si ne moreš privoščiti, da greš, pustiš posel in uživaš. Letos pa sem že užival na Kolpi, nekaj časa sem preživel na slovenski obali in seveda tudi pri naših sosedih sem preveril gostinsko ponudbo. (smeh)

Ste oz. boste proste dni letos preživeli z dekletom?

Tako je. Prvo in edino leto, ko grem na dopust, se bom končno lahko 150-odstotno posvetil svoji ljubezni.

Je res, da ste se vrgli v igralske vode?

Odigral sem glavno vlogo v videospotu mlade pevke. Menda je imel posnetek ogromno ogledov zaradi mojega razgaljenega telesa. (smeh) Ni pa to moj zadnji tovrstni 'nastop'. Ponudbe kar dežujejo in izbire je veliko. 

Mediaspeed
Med dopustom se 150-odstotno posveča svoji ljubezni, Kristini.