Zabava

Lepotni kirurg 'zašuštral' Severinine ustnice

M.V.
24. 7. 2013, 12.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ugibanja o tem, ali so ustnice najbolj priljubljene hrvaške pevke Severine naravne ali umetne, so aktualna že nekaj let, zdaj pa je o tem končno spregovoril tudi eden od lepotnih kirurgov.

Mediaspeed
Najbolj priljubljena hrvaška pevka.

Ta se je o adutu zvezdnice razgovoril povsem strokovno. Njegovo mnenje? Severinine ustnice je 'zašuštral' lepotni kirurg!

Mediaspeed
Mlada Severina pred operacijo ustnic.

62-letni lepotni kirurg, dr. Željko Zenić, ki že dolga leta kruh služi v Nemčiji in ga imenujejo tudi umetnik s skalpelom, je za hrvaške medije spregovoril o lepotnih operacijah znanih Hrvatov. »Severina je imela težave z ustnicami, zelo so bile zatečene. Prava škoda, lepa je in tisti, ki je opravil operacijo, bi se lahko bolj potrudil,« trdi Zenić, ki je do danes spremenil podobo marsikaterega zvezdnika, zato večina meni, da je njegovo mnenje verodostojno.

Zenić je celoten pogovor ostal profesionalen in novinarju ni želel izdati nobenega imena svojih pacientov. »Take reklame ne potrebujem, tako in tako imam polne roke dela, saj so redki tisti, ki si ne želijo biti mladi in lepi,« pravi kirurg.

Govorice le plod nevoščljivcev?

Severinin tabor intervjuja s priznanim lepotnim kirurgom za zdaj še ni komentiral, verjetno pa je, da ga tudi ne bo, saj je Severina že večkrat javno zanikala, da bi bilo na njej karkoli umetnega. Njeni podporniki so prepričani, da so namigovanja o pevkinih lepotnih operacijah le plod tistih, ki Severini zavidajo neverjeten uspeh. Mi pa smo za vas izbrskali še njeno staro fotografijo, ki jo lahko primerjate z novo in o tem, ali so pevkine ustnice naravne ali ne, presodite sami.