Zabava

Vroče poletje s stilom

A.M.
16. 7. 2013, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kaj se zgodi, ko se štirje razigrani in z vsemi žavbami namazani Štajerci odpravijo na morje? Če je zraven še kabriolet ter vroča dekleta, je lahko dan toliko bolj zanimiv in nagajiv, pravijo fantje, ki prihajajo iz okolice Velenja.

Če so fantje še pred kratkim navduševali s polko Čedna mala trmasta, bodo to poletje razveseljevali s prav poletno zgodbo Naše poletje. Matic Golavšek, Denis Golavšek, Gašper Jazbec in Sandi Dobnik so se pred dnevi odpravili na morje, kjer so – kot so zapisali na družabnem omrežju – z najboljšo ekipo TV Veseljak posneli nov videospot, ki ga bodo te dni predstavili na televiziji Veseljak.

Mladi in luštni fantje, ki so vedno polni energije, kar radi pokažejo tudi na odru, na veselicah naredijo odlično zabavo. Vse skupaj se je dogajalo tako na cesti proti obali kot tudi v Piranu, del spota za polko Naše poletje, ki so jo ustvarili sami (Sandi je naredil melodijo, Gašper besedilo, aranžma pa je delo članov ansambla), je posnet v lokalu Čakola, ki ga vodi bratranec enega izmed članov ansambla. Tudi brez lepih deklet tokrat ni šlo, pravijo člani mladega ansambla, ki bodo sicer poletje preživel delovno, na veselicah in porokah, kjer skrbijo za zabavo.

Naj ob tem še povemo, da za jesen ansambel Stil obljublja izdajo prve zgoščenke – takšno poskočno in s pravim glasbenim stilom.