Zabava

So bili na skednju preveč poredni?

A.M.
13. 7. 2013, 10.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ansambel Vižarji, ki na narodno-zabavni sceni razveseljuje že pravljičnih sedem let, velja za prave veseljake. Nič drugače ni bilo na snemanju z ekipo TV Veseljak, saj so želeli v zgodbi Na skednju prikazati pravi kmečki utrip.

Osebni album ansambla

Ansambel Vižarji, ki ga sicer sestavljajo sami stari znanci in prekaljeni muzikanti, ima sedež v prijetni vasici Stranice na Štajerskem, od koder prihaja tudi vodja ansambla Domen Jevšenak. Ker so člani že dlje časa prijatelji, se to pozitivno izraža tudi pri njihovi izvedbi in predvsem interpretaciji, ne nazadnje pa se vsi skupaj zavedajo, da je uspeh ansambla le v trdem delu in medsebojnem razumevanju v skupini. S takšnim načinom so začeli stopati na pot najuspešnejših narodno-zabavnih ansamblov, kar dokazujejo tudi nekatere naše nagrade.

Te dni so ponosni na še en izdelek, nov videospot za skladbo Na skednju, ki so ga premierno predstavili na TV Veseljak. Avtor glasbe in aranžmaja je Domen sam, besedilo pa je napisal Jože Ostrež. V videospotu, ki so ga posneli z ekipo TV Veseljak, so želeli pokazati kmečki utrip, predvsem kako je bilo v lepih starih časih, ko so seno še vozili s konji in ga sušili na seniku, kjer je bilo lahko zelo zabavno. In ravno po skednju je veselo skakala tudi njihova simpatična pevka Sanja Planko …

Osebni album ansambla