Zabava

Bi prepoznali Tinco iz Gostilne?

M.V.
13. 7. 2013, 11.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V šovu Gostilna išče šefa so gledalci Tinco Vomer spoznali kot vedno nasmejano in pozitivno dekle, ki izžareva domačnost, toplino in optimizem.

Facebook
Tinca, ko je imela še akne.

A vendar je bilo pri njej vedno opaziti tudi negotovost in kanček nesamozavesti, za kar je bila kriva predvsem njena aknasta koža in nekaj odvečnih kilogramčkov.

Facebook

Pred časom se je lotila trimesečne ‘prenove’, v okviru katere je začela telovaditi, obiskuje tudi kozmetičarko, ki ji je z nasveti in izbranimi mazili pomagala do lepše kože. 

Tinca je več let trpela in se ni želela fotografirati in izpostavljati, saj ni bila zadovoljna s svojo podobo, a mlada kuharica, ki smo jo spoznali v oddaji Gostilna išče šefa, je odločna, da je teh časov konec. Pred časom se je lotila trimesečne ‘prenove’, v okviru katere je začela telovaditi, obiskuje tudi kozmetičarko, ki ji je z nasveti in izbranimi mazili pomagala do lepše kože.

Facebook

Tinci sprememba dobro dene, saj se ne skriva pred fotografskimi objektivi, ampak ponosno pozira in razkazuje napredek. Do danes je izgubila že več kot 5 kilogramov, v svojem telesu pa se vedno bolje počuti in komaj čaka, da se sprehodi po plaži. Počasi z njene kože izginjajo tudi akne, kar Tinci vrača samozavest.

Facebook

Po tem, ko je zapustila šov, je imela Tinca več kuharskih delavnic, trenutno pa je polno zaposlena s prenavljanjem domače gostilne, ki jo bo nekoč prevzela.

Rada eksperimentira 

Njeni znanci pravijo, da ljubiteljica kuhanja kljub preobrazbi ni prav nič ohola in nedostopna. Še vedno je prijazna in odprta, tako do znancev kot do tujcev, ki jo še vedno ogovarjajo, se želijo fotografirati z njo in jo prosijo za avtogram. Po tem, ko je zapustila šov, je imela Tinca več kuharskih delavnic, trenutno pa je polno zaposlena s prenavljanjem domače gostilne, ki jo bo nekoč prevzela. Želi si ohranjati družinsko tradicijo, a gostilni vseeno dodati svoj pridih.

Facebook

Ko bo končala študije in diplomirala, bo šla za nekaj časa v Kanado, ko se vrne, pa bo v gostilni staršev začela eksperimentirati z recepti, saj želi ustvariti svoj jedilnik.