Zabava

Lisca ustvarja svetovne trende

S.R.
12. 7. 2013, 13.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pariz, prestolnica, kjer se prepletajo trendi in svetovna moda, je v začetku julija gostil svetovne ponudnike perila in kopalk.

Arhiv Lisca in Alain Gil-Gonzales
Mathilde Couly, 1. spremljevalka Miss Francije 2012, na Liscinem sejemskem prizorišču.

Uspešno slovensko podjetje Lisca se je ponovno predstavilo na sejmu »Mode City - Salon International de la Lingerie & du Swimwear«, kjer je na svojem razstavnem prostoru predstavljalo kolekcije spodnjega perila in kopalk za leto 2014. Na sejmu je bilo najti kar preko 450 različnih blagovnih znamk. Posebna komisija na sejmu vsako leto izbere modele, ki predstavljajo modne smernice in tudi tokrat je izbrala kar tri Liscine modele kopalk, ki predstavljajo trend svetovne mode na področju kopalne mode. To je samo dokaz, da Lisca ne le sledi modnih trendom, temveč jih tudi ustvarja. Med toliko prisotnimi razstavljalci je izbor modelov med nosilce svetovnih trendov za slovensko podjetje vsekakor lep uspeh.

Arhiv Lisca in Alain Gil-Gonzales
Predstavniki Lisce z manekenko pred Liscinim razstavnim prostorom.

Tudi tokrat se je Lisca predstavila na modnih revijah, kjer je v svojih izhodih predstavila prestižno perilo in kopalke linije Lisca Selection. Predstavnikom Lisce se je na razstavnem prostoru pridružila tudi francoska manekenka, sicer znana kot prva spremljevalka Miss Francije 2012. Na splošno pa predstavitev na sejmu poleg izjemnega ugleda pomeni tudi srečanje z obstoječimi in potencialnimi poslovnimi partnerji. Lisca pa je kolekcije za 2014 predstavila tudi v najnovejših katalogih ter na fotografijah, ki so krasile razstavni prostor. In kdo so lepotice, ki predstavljajo zapeljive modele za 2014? Tokrat kolekcije predstavljajo lepotice iz različnih koncev sveta – Čehinja Ana Uchanova, Nemka Livia Rau in Cintya Cabral iz Brazilije, sicer pa vse iz uglednih milanskih modnih agencij.

Arhiv Lisca in Alain Gil-Gonzales
Meri Kelemina, vodja prodaje v Lisci na tujih trgih.