Zabava

Zvezdniške mamice, ki tudi po porodu ostajajo lepotice

Njena.si
30. 6. 2013, 18.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ameriške zvezdniške mamice so znane po strogih dietah, le nekaj mesecev po porodu pa se že lahko pohvalijo s staro linijo, ki ne kaže niti najmanjših sledi poroda.

Na zadnji turneji je naravnost blestela.

Mednje bi brez težav uvrstili čudovito igralko Jessico Albo, ki kljub dvema porodoma še vedno osuplja z neverjetno postavo. V intervjuju je lepotica priznala, da je bilo poporodno hujšanje izjemno kruto in naporno, občasno pa je nosila celo dva steznika, da bi si kar najhitreje povrnila staro postavo.

Da bi shujšala, je nosila dva steznika.

Še bolj kot Jessica pa pri enainštiridesetih letih s postavo osuplja igralka Jada Pinkett Smith. Ob pogledu na njeno čvrsto in mišičasto telo le s težavo ostanemo ravnodušni, verjetno pa ji skoraj vsaka predstavnica nežnejšega spola nekoliko zavida. In če ne bi vedeli, da je mamica dveh otrok, nikoli ne bi uganili, da je kdaj rodila. Lepa igralka je zaupala, da lepo postavo ohranja s treniranjem joge, verjetno pa se lahko zahvali tudi odličnim genom.

Pred kratkim je v črnem monokiniju na snemanju videospota zavidljivo postavo pokazala tudi ameriška glasbena diva Mariah Carey, ki je dve leti po porodu znova v zavidljivi pripravljenosti. Lepa pevka se je med nosečnostjo z dvojčki (Monroe in Moroccan) zelo zredila, po porodu pa se je podvrgla strogi dieti in izgubila več kot dvajset kilogramov.

Po porodu se je podvrgla strogi dieti.

Že celotno kariero je znana po zapeljivi zadnjici, Jennifer Lopez pa je po porodu dvojčkov (Mac in Emme) še bolj zapeljiva. Njena zadnjica je še vedno lepo zaobljena, z intenzivnimi plesnimi treningi pa je telo izklesala do popolnosti.

In nenazadnje ne gre pozabiti tudi trenutno največje ameriške glasbenice, Beyonce, ki se je po porodu znova vrnila na glasbene odre, njena postava pa je še bolj bujna in zapeljiva, kot je bila pred porodom.

Njene obline ostajajo enako bujne.