Zabava

Vlado Pilja obožuje vino in morje

A.M.
1. 7. 2013, 08.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Če je še pred dobrim letom navduševal s 'še zeleno' zgodbo, je tokrat čas za lahkotne, poletne ritme ob morju in kitari …

Osebni album izvajalca

»Meni osebno je vsako poletje nova zgodba, nekakšen nov spomin in nepozabna izkušnja. Skratka, poleti vedno uživam, zato si bom letošnje poletje z dekletom mogoče privoščil kakšen dan ali dva odklopa. Drugače pa se bom intenzivno posvetil nastajanju novih pesmi, ker imam še veliko idej,« nam je o svojih poletnih načrtih dejal Vlado Pilja, ki se te dni predstavlja z avtorskim singlom Vino, morje in kitare, ki ga je ustvaril s članom skupine Pop Design, Damijanom Kuzmijakom.

»Zgodba govori o poletju, zabavi in sproščenem vzdušju. Pesem je osebne narave in govori o dekletu, ki ga imam rad in mi je dalo navdih. Skladbo smo snemali pri odličnem producentu Alešu Zibelniku v Ljubljani in se ob tem tudi zelo zabavali nam je še povedal Vlado, ki pogosto dobi kakšno idejo v avtomobilu ali zgodaj zjutraj, ko vstane. »Največkrat pa nastajajo moje zgodbe v času, ko opazujem mimoidoče in razmišljam o življenjskih zgodbah,« je zaključil.