Zabava

Lepotice, ki so podlegle šarmu starejših politikov

M.V.
27. 6. 2013, 17.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Govorice, da je modi mladih lepotic, ki padajo na starejše politike, podlegla tudi televizijska voditeljica Jasna Kuljaj, so nas prisilile k razmišljanju in le za vas smo zbrali pisan šopek mladih slovenskih in tujih lepotic, ki imajo v svoji 'črni knjižici' tudi kakšnega starejšega vplivnega gospoda iz političnih vrst. Ljubezen je včasih res slepa!

Profimedia, Mediaspeed

Melanija Knavs in Donald Trump

Nedvomno najbolj znana slovenska lepotica, ki je podlegla čarom starejšega poslovneža, ki se je vmes igral tudi z idejo, da bi kandidiral za predsednika ZDA, je Sevničanka Melanija Knaus. Ujela je Donalda Trumpa, ki ga je spoznala leta 1999 na neki modni reviji, v obdobju, ko je ne preveč postaven Trump prestajal ločitev od nekdanje žene Marle. Kljub štiriindvajsetim letom razlike sta priznala, da se v postelji odlično ujameta in sta zelo poredna ter navihana.

Monika Zupanc in Zmago Jelinčič

Ko sta se Monika Zupanc in Zmago Jelinčič spoznala, je bila Mestinjčanka sredi dvajsetih let, Jelinčič pa je imel za sabo ponesrečeno razmerje s politično kolegico Polonco Dobrajc. Ko sta se ljubezensko zapletla, je Monika hitro napredovala na delovnem mestu, medijem pa rada pove, da se z možem kljub razliki v letih močno ljubita in uživata v skupnih konjičkih, med katerimi je tudi streljanje.

Urška Bačovnik in Janez Janša

Privlačna zdravnica se je med planinarjenjem zaljubila v vplivnega slovenskega politika, danes pa pričakujeta že drugega otroka. Urška Bačovnik in Janez Janša sta nedvomno eden medijsko najbolj obleganih slovenskih parov, kateremu so pripisovali mnoge škandale, a skupaj še vedno delujeta trdno in zaljubljeno.

Carla Bruni in Nicolas Sarkozy

On je bil predsednik Francije, ona uspešen supermodel. Nicolas Sarkozy je imel vedno rad lepe ženske, ko se je v njegove lovke ujela Carla Bruni, pa nihče ni verjel, da bo trajalo. A je in danes sta 45-letna kantavtorica in manekenka ter 58-letni politik že pet let srečno poročena. Večina meni, da je Carla padla na prednosti življenja prve dame, a dejstvo je, da je s Sarkozyjem ostala tudi po tem, ko je izgubil predsedniški stolček.

Marilyn Monroe in John F. Kennedy

Kdo ne pozna nesrečne zgodbe Marilyn Monroe, ki je bila zagotovo najbolj znana ljubica ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja. A njuna zgodba ni imela srečnega konca. Življenje usodne blondinke naj bi se končalo ravno zaradi njenega razvpitega ljubimca, Kennedy pa je le leto dni po njeni smrti podlegel atentatu.  

Alina Kabayeva in Vladimir Putin

30-letna gimnastičarka Alina Kabayeva je bila kar pet let ljubica najbolj vplivnega Rusa, 60-letnega Vladimirja Putina, preden je ta javno priznal, da se z ženo Ljudmilo ločujeta. Nekdanja športnica je priznala, da politika globoko ljubi in da je ravno on moški njenega življenja. Bogastvo in vpliv z njeno naklonjenostjo verjetno nimata nič!