Zabava

Rajska poroka sanjskega para

M.V.
26. 6. 2013, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred kratkim smo pisali o zaroki ukrajinske plesalke in manekenke Nadiya Bychkove, zdaj pa so znane že nove podrobnosti o srečnem dogodku.

Instagram, Mediaspeed
Svetlolasa lepotica bo večno zvestobo ruskemu plesalcu Sergeju Konovalcevu obljubila na rajskih Maldivih, kjer sta golobčka letos že dopustovala.

Nadiya Bychkova je kar leto dni pred slovenskimi mediji skrivala razmerje z ruskim plesalcem Sergejem Konovalcevom, pred tednom pa je presenetila z objavo na Facebooku, ki je razkrila, da je zaročena.

Poroka naj bi se zaradi številnih obveznosti mladega para zgodila konec tega leta, nepozabni dogodek pa se bo odvijal na Maldivih, pozneje pa naj bi se uradno vezala še v Sloveniji. Mediji na poroko ne bodo povabljeni.

Plestenjak ni bil v igri

Sergej sodi med najuspešnejše plesalce na svetu, z Nadiyo pa sta par že vse od lanskega poletja.  Plesalko so vmes povezovali z Janom Plestenjakom, a se je vse skupaj izkazalo za laž, saj je Ukrajinka več kot srečna v Sergejevem objemu. Plesalca opisuje kot svojo dušo dvojčico in komaj čakamo, da ga uradno predstavi tudi Slovencem!

Instagram, Mediaspeed