Zabava

Talentka zapustila Slovenijo

Mojca Vakselj
23. 6. 2013, 09.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mala Lina Kuduzović, ki je leta 2010 zmagala v prvi sezoni oddaje Slovenija ima talent, se je z družino preselila na sever Švice. Razlog za to naj bi bilo novo delovno mesto Lininega očeta, desetletnica pa se na spremembe menda odlično prilagaja. Nekaj pa je zagotovo – kljub selitvi Lina ne bo nehala peti!

Mediaspeed

»V ponedeljek smo prispeli v Egerkingen in Lina se počasi privaja na novo okolje. V Sloveniji je končala peti razred, s septembrom pa jo bomo vpisali v šolo tukaj,« je razložila dekličina mama Sebina. Družina se je iz Ljubljane v Švico preselila zaradi nove službe Lininega očeta, Sebina pa se zaveda, da lahko Lina zaradi skrajne menjave okolja doživi manjšo krizo. »Vsaka selitev je naporna, na začetku bo otrokom verjetno malce težko, a prepričana sem, da bosta imeli hčerki v Švici v prihodnosti boljše možnosti,« je prepričana Sebina.

Še vedno poje

Lina kljub selitvi nikakor ne namerava opustiti petja. »Seveda se bo še naprej ukvarjala z glasbo. To je v njej in tega ji nihče ne more, niti noče vzeti,« je potrdila mama mlade pevke, ki je že kot sedemletnica s svojim talentom osvojila Slovenijo. Zdaj bo pela Švicarjem in se posvečala šoli, saj mama Sebina meni, da je za njeno kariero še dovolj časa.