Zabava

Nuša Derenda v Križankah s koncertom 15 let energije

STA / J.P.
20. 6. 2013, 16.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Imam super občutek in upam, da bodo obiskovalci uživali, sama bom zagotovo, je za STA povedala pevka.

Mediaspeed
Nuša Derenda

Slovenska glasbenica Nuša Derenda bo drevi ob 21. uri s koncertom v ljubljanskih Križankah obeležila svojo 15-letno uspešno kariero ter hkrati proslavila izdajo novega albuma z naslovom Za stare čase.

Ob glasbenici bo na odru nastopila 12-članska zasedba, zvrstili pa se bodo tudi številni glasbeni gostje, s katerimi je Derenda sodelovala v zadnjih sedmih letih. Med njimi "triperesna deteljica" Anja Rupel, Alenka Godec in Pika Božič ter Marko Vozelj, Omar Naber ter skupina Latino.

Obiskovalci bodo lahko prisluhnili mnogim uspešnicam.

"Mogoče bo še kakšno presenečenje, ampak kaj moramo pa pustiti, da za zdaj ostane skrivnost. Tisti, ki me poznajo, vedo, kaj lahko pričakujejo na mojih koncertih," je še dejala pevka.

Na albumu, ki bo izšel v prihodnjih dneh pri založbi ReflektorMusicNov, bo 13 izbranih pesmi, ki jih je Derenda ustvarila v zadnjih letih. Med njimi bodo skladbe s katerimi je glasbenica nastopila na različnih festivalih, dueti in sodelovanja. Pevka je nanj uvrstila tudi novi singel z naslovom Kakor ptica, kakor pesem, pod katerega se podpisuje Miro Buljan.