Zabava

Stavros: Ljudje se bojijo, kaj bo z vstopom Hrvaške v EU

A.M.
20. 6. 2013, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Jasmin Stavros je upravičeno okronan za kralja zabave, saj niza koncert za koncertom, njegove pesmi pa druga za drugo postajajo veliki hiti.

Osebni album izvajalca, Mediaspeed

Osebni album izvajalca, Mediaspeed

Pesem Južno južnije je dosegla prvo mesto na večjem številu hrvaških lestvic, prav tako je postala velik hit v Sloveniji, pesem Opala pa na portalu YouTube beleži že krepko prek milijon ogledov. Stavros te dni ne počiva in je na festivalu CMC v Vodicah pred štirideset tisoč navdušenci predstavil nov poletni hit Reggae Dalmatino, ki se tokrat ziblje v lahkotnih poletnih ritmih. Skladba je nastala v sodelovanju z Nenom Ninčevićem, enim od najuspešnejših hrvaških skladateljev, in aranžerjema Ivanovićem ter Jankovićem. Glasbo je skupaj z Nenom Ninčevićem ustvaril Branimir Kopitović. Za pesem je Staki že posnel zanimiv videospot, ki znova privablja nasmešek na usta gledalcev.

»Skladba in videospot sta odraz današnjega ekonomskega položaja. Na simpatičen in rahlo hudomušen način ter z veliko lahkotnega sloga želimo ljudem približati pesem, da vsaj navidezno pozabijo na krizo, ki veje v tem trenutku. Ljudje se bojijo, kaj šele bo z vstopom Hrvaške v EU,« nam je povedal kralj zabave Jasmin Stavros.