Zabava

Hrvaška pevka želela podkupiti policista

18. 6. 2013, 22.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ena izmed najbolj priljubljenih hrvaških pevk Lidija Bačić si je pred dnevi privoščila pravo potegavščino s prehitro vožnjo in podkupovanjem policista.

Osebni album

Osebni album

Lidija Bačić, ki je naši javnosti poznana iz dueta Dalmatinac in Dalmatinka, ki ga je predstavila z Mladenom Grdovićem, je pridobila vozniško dovoljenje, a že naslednji dan tudi kazen za prehitro vožnjo in poskus podkupovanja policista. Hrvaška pevka je pohodila plin in po naselju, kjer je omejitev 50 km/h, vozila 100 km/h. Seveda so bili policisti ob pravem času na pravem mestu, vse posneli in jo ustavili. Simpatična Dalmatinka je nato policistu ponudila 200 kun, ker slednji podkupnine ni sprejel, je začela jezikati, kar je policista razbesnilo. V nedeljo zvečer je objavila status in fotografijo kazni na svojem Facebook profilu ter dobila čez 1500 všečkov in več kot 200 komentarjev. Nekateri so jo karali, da se neodgovorno obnaša na cesti, drugi pa so ji izkazali podporo. 

Vsi oboževalci niso ugotovili, da je bila omenjena prigoda le šala zaradi izida nove pesmi z naslovom Vozačka dozvola, s katero se bo predstavila na letošnjem Splitskem festivalu ter izjavila, da nikoli ne vozi nad omejitvami, saj noče ogrožati sebe in drugih udeležencev v prometu. Verjetno marsikdo ob tem prizna, da je oboževalce dobro potegnila za nos, šala pa je ovekovečena v novem videospotu. No, nekateri sicer niso bili tako ravnodušni in Lidiji napisali kar nekaj krepkih besed.