Zabava

Majči priznala: Zaljubljena sem!

Mojca Vakselj
17. 6. 2013, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko se je Maja Bobnar – Majči pridružila ekipi oddaje Na zdravje, ni pričakovala, da se bo ljudem tako usedla v srce, saj je prepričana, da imajo 'vsake oči svojega malarja'.

Mediaspeed
Majči je priznala, da je zaljubljena.

Čeprav bo snemanja pogrešala, se bo najprej posvetila maturi, potem pa pobegnila na počitnice v tujino. Kdo ve, morda se ji bo pridružil tudi njen srčni izbranec, saj je priznala, da je zaljubljena!

Oddajo Na zdravje so na veliko žalost zvestih gledalcev ukinili. Kaj načrtujete za naprej?

Trenutno je na prvem mestu matura, potem pa si bom privoščila počitnice v tujini, kakšno taborjenje z motorjem in s prijatelji, čez poletje pa že imam rezervirane tudi nastope. Dolgčas mi vsekakor ne bo.

Ste pričakovali, da se boste ljudem tako usedli v srce, in zakaj mislite, da je tako?

Ničesar nisem pričakovala. Ljudje smo si različni, vsake oči imajo svojega 'malarja'. Nekaterim si všeč, drugim ne.

Od kod izvira vaša ljubezen do harmonike?

Doma smo imeli harmoniko, nihče pa ni znal igrati. Ravno sem končala nižjo glasbeno šolo za klaviature in se odločila, da se vpišem naprej, tokrat za harmoniko.

So vas že pred oddajo kdaj primerjali z Marilyn Monroe?

Tudi kdaj. Prvi, ki je to rekel, je bil prijatelj Nejc Dolenc, no, jaz ga zaradi pričeske kličem kar Johnny Bravo. Vozila sva se v avtu in poslušala CD, na katerem so bile pesmi, ki jih je prepevala Marilyn. Takrat mi je rekel: »'Matr', Maja, a veš, da si ji pa res podobna.« (smeh)

Ste samska?

Status: zaljubljena.

Kakšni moški navadno pritegnejo vaš pogled?

Energični, duhoviti, zgovorni, samozavestni. Hm, postavni. (smeh)

S čim se sproščate v prostem času?

Rada si privoščim kakšen kilometer z motorjem, igro z nečakom Tianom, uživam v pogovorih s prijatelji, grem na dolg sprehod po gozdu s psičko. Vsekakor so to tudi dobra igra nogometa, plezanje, fitnes. Vsekakor poleti ne uide odbojka, na morju pod senčnikom pa odprem hladno pivo. Pozimi obožujem igro, ko s prijatelji tekmujemo, kdo bo prvi prišel do cilja s sanmi.

Ste značilna ženska, kar se tiče nakupovanja, in za kaj zapravite največ denarja?

Oh, joj. Če sem iskrena, zelo nerada hodim po trgovinah, rajši si privoščim kakšen koncert, najrajši Stringsteenov, obisk pustolovskih parkov ali masažo. Ravno danes sem bila na refleksoterapiji pri Barbari Fajfar. Odlično! Bolje kot vsaka nova cunjica. (smeh)

Mediaspeed
Gledalci oddaje Na zdravje! jo bodo pogrešali.
Mediaspeed