Zabava

Vroči Slovenki osvajata Evropo

M.V.
14. 6. 2013, 14.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kdo pravi, da slovenski glasbeniki ne morejo usspeti v tujini? Simpatični slovenski pevski duo Clea&Kim; dokazuje ravno nasprotno.

Facebook
Simpatični slovenski pevski duo Clea&Kim;.

Dekleti s pesmijo Balkan Bachata osvajata italijanske, portugalske, španske in zdaj še nemške plesne lestvice!

Clea&Kim, slovenski pevki, ki več kot pri nas, nastopata po tujini sta s svojo zadnjo pesmijo Balkan Bachata naskočili evropske plesne lestvice. Simpatični glasbenici, ki sta se posvetili ustvarjanju plesne glasbe, opisujejo kot glasbeno senzacijo tega leta, prej omenjeno pesem pa označujejo kot letošnji plesni hit poletja. Dekleti sta nedavno napadli tudi nemški trg, ki ju je prav tako sprejel z odprtimi rokami, tamkajšnji mediji pa o njiju pišejo v samih superlativih.

Balkan Bachata bo hit letošnjega poletja.

»Dve mladi, prikupni dekleti, ki sta v domovini in ostalih balkanskih državah že dosegli zvezdniški status, sta se odločili, da svojo glasbo delita tudi s preostankom sveta. V Iraku rojena Clea in v Angliji rojena Kim s svojo pesmijo ustvarjata občutek lahkosti na plesišču in ponujata strast ter hipnotičen urban plesno etnični šov. Evropsko plesno javnost sta nase opozorili na festivalu v Amsterdamu, zanju so se začele zanimati velike založbe, ki so bile vse mnenja, da bo Balkan Bachata hit letošnjega poletja,« pišejo nemški novinarji.Dekleti tako čaka pestro poletje, njun videospot pa se pospešeno vrti na nemški Vivi in MTV-ju.

Facebook
Dekleti s pesmijo Balkan Bachata osvajata tuje glasbene lestvice.