Zabava

Svet24 vas pelje na Schengenfest!

R.T.
15. 6. 2013, 13.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Začenja se čas festivalov, kar navadno pomeni hektolitre hladne pijače, seksi zagorela telesa in seveda dobro glasbo. Kdo bi želel to zamuditi!?

Facebook

Med najuspešnejše festivale v Sloveniji gotovo spada tudi Schengenfest, ki bo letos potekal  že šesto leto zapored. Tokrat bo zabava trajala od 2. do 4. avgusta v Vinici. Schengenfest je postal sinonim za divje zabave, a nikakor ne smemo zanemariti odličnih skupin, ki bodo tam nastopale. Med slovenskimi so to MI2, NIET, HAPPY OL' McWEASEL, KILL KENNY in tako naprej. Odlična pa bo tudi mednarodna zasedba. HLADNO PIVO, PLAVI ORKESTAR in predvsem SKUNK ANANSIE, so gotovo imena, ki bodo pritegnili množico ljubiteljev dobre rock glasbe. Na račun pa bodo prišli tudi ljubitelji elektronske glasbe, saj bodo nastopili PENDULUM DJ Set & Verse, DAVID MORALES, JOACHIM GARRAUD, ATFC feat. LISA MILLETT, CHRIS LAKE in drugi. Mimogrede, do 19. junija lahko na uradni spletni strani dobite karte po posebni akcijski ceni.

Facebook
Če so se vam že pocedile sline po nori zabavi, imamo za vas veselo novico. Svet24 vam daje možnost, da si prislužite dve enodnevni karti. Vse kar morate storiti je, da pošljete mail na naše uredništvo: urednistvo@svet24.si in odgovorite na nagradno vprašanje:

Naštejte pet bendov, ki bodo nastopili na festivalu Schengenfest 2013!

V vrstico predmet (subjekt) vpišite: 'Za nagradno igro Schengenfest' in z malo sreče boste izžrebani. Med pravilnimi odgovori bomo v petek 21. junija izžrebali srečnega dobitnika ali dobitnico, ki bo prejel ali prejela dve karti. Vso srečo in obilo zabave!