Zabava

Kosmato presenečenje na Lady Pikniku

M.V.
14. 6. 2013, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Jubilejni Lady piknik pod klobuki je v naše kraje končno priklical tudi pravo poletno vreme.

Kratermedia Agency
Saška Lendero se je zabavala s hčerko Ario in partnerjem Miho Herzogom.

Slednjega so pozdravili številni zvezdniški gostje, ki so se tako kot vsako leto potrudili z izbiro klobukov, marsikateri pa je s seboj pripeljal tudi svojega štirinožnega ljubljenčka. Tudi letos so se na Lady pikniku s klobuki zbrali znani in slavni Slovenci, ki so se v poletnih opravah sprehodili v zelenem okolju igrišča za golf v Smledniku.

Tradicionalnemu izboru najlepšega klobuka se je letos pridružil še golf turnir, na katerem je zmagal maneken Iztok Hodnik. Znani so pohvalno posegali tudi po dobrodelnih klobukih, izkupiček katerih so letos prispevali za otroke iz Centra za Downov sindrom Planet 47. Ker Lady piknika ni brez izstopajočih klobukov, so tudi letos podeljevali nagrade za najizvirnejša in najbolj zanimiva pokrivala. Nagrade za slednje so prejele Tjaša Destvenšek za 'Dve češnji', 'dobra vila' Maja za 'Slaščice' in Katja Jurgec Bricman za 'Cvetje', posebno nagrado za najbolj izviren par klobukov pa sta prejela Ana Praznik in Štefko Bratkovič.

Sredstva, zbrana z dobrodelnimi klobuki je leto prejel Centrer za Downov sindrom Planet 47.

Razveselili smo se tudi razstave unikatnih klobukov, ki so jih izdelali uveljavljeni slovenski modni oblikovalci ter mladi oblikovalci oddelka za tekstilstvo Naravoslovnotehniške fakultete v Ljubljani. Strokovna žirija modnih oblikovalcev z modno strokovnjakinjo Jožico Brodarič na čelu je za najbolj domiselno pokrivalo izbrala klobuk oblikovalca Matica Velerja 'Kič', nagrade pa so prejeli še Maja Ferme za 'Srečo' ter Bojana Kovačič Zemljič in Mojca Kranjc za 'Mokaš'. 

DJ Daddy, Danijel Popović in Tony Cetinski

Da piknik ni minil brez dobre glasbe, je poskrbel DJ Dady, ki je zbrane zabaval vse do poznih ur, vmes pa je za mikrofon poprijel tudi Danijel Popović in obiskovalce razveselil s svojo evrovizijsko uspešnico Đuli. Da je bila zasedba res zvezdniška, je poskrbel tudi hrvaški pevec Tony Cetinski, ki je užival v svinjskih čevapčičih in se kot pravi Primorec sprehajal naokoli z ribiškim slamnikom na glavi. Piknik, kot se spodobi, klobuk dol!

Kratermedia Agency
Manekenka Iryna Osypenko si je nadela zmagovalni klobuk mladega oblikovalca Matica Velerja.
Kratermedia Agency
Diamantki Doroteja in Katarina sta s seboj pripeljali tudi prikupno čivavo. Eno mnogih na pikniku.
Kratermedia Agency
Danijel Popović z ženo Aleksandro, ki se je zelo potrudila z izbiro klobuka.
Kratermedia Agency
Urednica revije Lady z 'dobro vilo' Majo, ki je dobila eno od nagrad za najboljši klobuk med zvezdniki.
Kratermedia Agency
Tudi Cetinski je bil navdušen nad DJ Daddyjem.
Kratermedia Agency
Dobrodelna stojnica s klobuki je bila kar naprej obkrožena s kupci.