Zabava

Štiri leta po smrti objavili šokantne fotografije

M.J.
12. 6. 2013, 21.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Novica o smrti kralja popa, Michaela Jacksona, 25. junija 2009 je po svetu odjeknila kot bomba. Sedaj pa sledi nadaljevanje tega šoka, saj so v javnost prispele fotografije sobe v času njegove smrti.

LAPD

Malokdo je vedel za Jacksonovo odvisnost od zdravil. To je bila namreč strogo varovana skrivnost, ki pa jo bo sedaj spoznal cel svet. Kajti losangeleška policija je objavila fotografije s kraja smrti, katere je posnel njihov službeni fotograf in katere so služile kot dokazno gradivo.

Fotografije so ugledale luč sveta v novem sodnem postopku, katerega je sprožila Michaelova družina proti AEG promotorjem, ki naj bi bili zadolženi za njegovo ponovno turnejo.

In medtem ko se odvija novo sojenje, se ponovno odpirajo zaceljene rane oseb, ki so ga ljubile. Svet ima priliko pogledati v sobo, v kateri je Michael preživel svoje zadnje trenutke. Na fotografijah je moč videti mnoge detajle, največ pozornosti pa privlačijo številne po sobi razmetane stekleničke zdravil, med drugim tudi Propofola, zaradi katerega je Michael tudi umrl.