Zabava

Mlada Christine se je izpovedala z enim dotikom

A.M.
12. 6. 2013, 12.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenska glasbenica Christine – Christine Zadnikar je po zadnjem podvigu v Zagrebu, kjer je nastopila na uradni zabavi po koncertu Beyonce, znova stopila na domačo sceno.

Matej Grginič in Ana Gregorič

Pred kratkim je izdala drugo samostojno osebnoizpovedno skladbo S. E. D. – Sam En Dotik, za katero je s produkcijsko hišo aBox, pod režijsko taktirko Mateja Grginiča, posnela tudi videospot.

»Kot oseba in ženska imam nenehne notranje boje. Dandanes je težko spustiti človeka blizu, sploh v intimen odnos. Čeprav si v zvezi, vsak človek potrebuje čas zase, da lahko deluje sam s seboj. Včasih po napornem dnevu si človek želi le mir, čas, da je sam. Spet drugič pa si želi le pasti v objem ljubljene osebe. Lepo je, ko se najdeta dva, ki se razumeta brez besed. Meni največkrat en sam dotik pomeni več kot tisoč besed,« nam je o svoji avtorski skladbi zaupala Christine.

Skladbo lahko slišimo tudi v novem slovenskem filmu Izhod, katerega je skladba prepričala za romantični ljubezenski prizor. V filmu pa poleg skladbe lahko vidimo tudi Christine, ki se je preizkusila kot igralka in odlično odigrala vlogo bančne uslužbenke.