Zabava

Nekdanja Plestenjakova pred oltar

M.V.
12. 6. 2013, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Za ukrajinsko plesalko in manekenko Nadiyo Bychkovo, ki že nekaj let živi in ustvarja v Sloveniji, se povsod obračajo pogledi, njen pogled pa je že leto dni rezerviran le za enega, ruskega plesalca Sergeja Konovalceva. Par je še vedno zaljubljen kot prvi dan, pred dnevi pa sta se odločila, da svojo ljubezen popeljeta še na višjo raven. Sergej je namreč Nadiyi nataknil zaročni prstan!

Facebook
Nadiya ponosno razkazuje zaročni prstan.

Nadiyo Bychkovo so v zadnjih letih povezovali s številnimi znanimi Slovenci, nazadnje tudi s pevcem Janom Plestenjakom, večina pa ni vedela, da je plesalka že pred letom dni podarila srce Sergeju Konovalcevu, ruskemu plesalcu, ki sodi med najuspešnejše na svetu. Par se vidi, kadar le utegne, po letu dni ljubezni pa sta se odločila, da je čas, da ljubezen tudi uradno zapečatita. Svetlolasa lepotica je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri ponosno razkazuje zaročni prstan. »Popolnost,« je zapisala pod objavo, ki je sprožila val čestitk med njenimi spletnimi prijatelji.

Po poroki tudi otrok?

Plesalka in manekenka je v Sloveniji polno zaposlena s plesnimi treningi in modnimi revijami, poleg tega pa je tudi ena od pomembnih akterk na turneji hrvaške pevke Severine. S Sergejem imata oba izjemno natrpana urnika, zato toliko bolj cenita skupne trenutke. Pred nekaj tedni sta se tako ujela v Parizu, v začetku maja pa sta si privoščila tudi zaljubljen oddih na Maldivih. S poroko bosta naredila še korak naprej k oblikovanju družine, ki si je Nadiya tako želi. Večkrat je namreč že poudarila, da želi biti mlada mamica, in kdo ve, morda bo poroki kmalu sledil še naraščaj!

Facebook
Golobčka sta si privoščila dopust na rajskih Maldivih.