Zabava

James Bond v Beogradu

M.V.
11. 6. 2013, 08.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ameriški filmski igralec Pierce Brosnan je trenutno na obisku v srbski prestolnici, kjer snema novi film November man. Igralec, ki je najbolj znan po vlogi v Jamesu Bondu, je na beograjske ulice privabil ogromno radovednežev, ki niso mogli verjeti, da je med njimi res svetovni zvezdnik.

JustJared

Pierce Brosnan je zagotovo najbolj znan po vlogi Jamesa Bonda, zaradi podobnega  akcijskega filma pa je trenutno na obisku v Beogradu. Na ulicah srbske prestolnice snema prizore za svoj novi film November Man. Prizorišče snemanja je privabilo veliko radovednežev, poleg tega je pri prizoru sodelovalo tudi ogromno srbskih statistov, ki se bodo verjetno do konca življenja spominjali, da so stali pred kamero s svetovnim zvezdnikom.

Beograd kot Moskva

Zvezdnik je na Ulico kralja Petra prispel okoli dveh popoldne in takoj sedel v avto. Nadaljnjih nekaj ur so snemali akcijske dele lovljenja po srbskih ulicah, režiser Roger Donaldson pa je Brosnana prosil, naj kar dvanajstkrat ponovi isti prizor, saj je želel, da je scena popolna. Srbski Blic poroča, da je bilo prizorišče zaščiteno tudi z gasilskimi avtomobili in rešilci, v mestu pa ni bilo opaziti manekenke Olge Kurylenko, ki bo tudi igrala v filmu. Koliko časa bo Pierce ostal v Srbiji, ni znano, Beograd pa so izbrali za snemanje, ker jih spominja na Moskvo, kjer se odvija ta del filma.