Zabava

Zaradi finala Talentov v smrtni nevarnosti?

S.J.
10. 6. 2013, 17.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred štirimi leti, ko je potekala druga sezona oddaje Slovenija ima talent, je Jernej Šerjak, vodja in koreograf plesne skupine Kaos, ki je letos kot po maslu prišla do finala, doživel kolaps imunskega sistema.

Mediaspeed

Se zgodba ponavlja? Bodo Kaos sploh nastopili v finalu? Jerneja namreč že dva tedna ni nikjer opaziti, tako da je vse bolj mogoče, da se mu spet sesuva zdravje ... 

Jernej je v drugi sezoni SIT-a pod imenom Jay Dance Studio predstavil skupino svojih plesalk, mladih deklet v starosti 13 do 15 let. Jernej je znan po tem, da se vsaki nalogi popolnoma preda. Nastop na SIT-u je bil velik zalogaj za vse tekmovalce, Jernej pa je vse bolj in bolj čutil breme na ramenih. »Jernej je sebe in dekleta gnal do skrajnosti, tako kot je navajen in ve, da je prav. Treningi pri njem niso šala, kar ve večina plesnega sveta v Sloveniji. Tudi z dekleti je bilo tako, če se prav spominjam, je tik pred nastopom prišlo do poškodbe pri eni od tekmovalk in je nastopila s poškodbo,« nam je zaupal eden od plesalcev, ki je nekaj let treniral pri Jerneju. »Takrat je vse skupaj udarilo na njegovo psiho in Jernej je ob koncu tekmovanja klonil. Če me spomin ne vara, so rekli, da je bolan, a zagotovo vem, da je doživel kolaps imunskega sistema, saj ga je njegovo dekle potem skoraj na silo odvleklo na oddih nekam v tople kraje,« še pove naš informator.

Mediaspeed
Jerneja smo poskušali dobiti na telefon tudi mi. Do zaključka redakcije nam ni uspelo. Finale oddaje je že tako blizu, da se resno poraja vprašanje, ali bodo Kaos nastopili, saj smo prek vseh kanalov poskušali preveriti tudi zgodbo, o kateri pišemo, a Jerneja Šerjaka nismo mogli dobiti.

A zakaj je to zanimivo? Jerneja namreč že kake 14 dni ni nihče videl. Zdi se, kot da se je pogreznil v zemljo! Še na portalu Facebook je pisal o tem, da je nastopal s solzami v očeh, potem pa mrk. Se spet ponavlja stara zgodba? 

Finale brez Kaosa? 

Pritiski ob nastopu finala s skupino Kaos, v kateri se je Šerjak po dolgem času spet odločil aktivno nastopiti, so verjetno ogromni, in če Jernej samo za trenutek podoživi, kar je doživljal pred leti, se lahko zgodi, da bo klonil in bo letošnji finale šova SIT drugačen, kot si ga želijo ustvarjalci, predvsem pa brez mednarodno obarvane zasedbe Kaos, ki je do sedaj požela že številne uspehe, med drugim tudi številna podtikanja sotekmovalcev. »Če je to razlog, da ga ni na spregled, bo težko nastopil stoodstotno. Plesalec mora imeti za popoln nastop čisto glavo in močno podporo občinstva,« nam je se zaupal naš poznavalec plesnih razmer.

Mediaspeed