Zabava

POP TV izigral Andreja?

11. 6. 2013, 22.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zakaj se je v resnici zaprla Gostilna pri šefu?

Andrej naj bi podpisal pogodbo o molčečnosti ...

Zmagovalec resničnostnega šova Gostilna išče šefa, Andrej Murko je slabega pol leta po prevzemu Gostilne že zaprl njena vrata. Je šlo za preračunljivost medijske hiše Pro Plus?

Pro Plusu za ta šov ni potrebno plačevati licence!

Krožijo namreč neuradne govorice, da za vsem skupaj stojijo finančni škripci, v katerih naj bi se znašel Pro Plus in njegovi načrti o novem šovu. 

Andrej Murko je ob zmagi popolnoma prenovljeno gostilno v Verjah pri Medvodah dobil v najem za 5 let, poleg tega pa še 20 tisoč evrov začetnega kapitala. Nad gostilno je njega in njegovo sotekmovalko, drugouvrščeno Julijano Krapež čakalo še stanovanje, ki pa sta ga sedaj očitno morala zapustiti.

So na tak način izigrali tudi nas gledalce šova?

Popolna molčečnost v zameno za denar?

Vse to kaže na to, da je pri vsem skupaj šlo nekaj močno narobe. Po informacijah naših virov, naj bi Pro Plus Murka izplačal v zameno za podpis pogodbe o popolni molčečnosti glede razlogov za prekinitev sodelovanja. Razlog naj bi bil nov šov, nekakšna Gostilna išče šefa 2, ki naj bi jo želeli snemati na isti lokaciji kot prejšnjo. S tem bi Pro Plus precej prihranil, tako pri lokaciji šova kot tudi zaradi tega, ker jim za šov ni potrebno plačevati licence, saj je le ta lasten »produkt« Pro Plusa.

Da se nov šov v bližnji prihodnosti zagotovo obeta kaže tudi dejstvo, da je tik pred iztekom oddaja Slovenija ima talent, ki se bo zaključila z nedeljskim finalom. Kaj na vse govorice  porečejo pri Pro Plusu? Po njihovih besedah se je Andrej sam odločil, da odstopa z mesta šefa, ter da to odločitev spoštujejo in Gostilno pri šefu ohranjajo v najemu. »Z Andrejevim odhodom bo (je) gostilna s 1. junijem začasno zaprla svoja vrata, ideje o nadaljevanju zgodbe pa že pripravljamo«, pojasnjuje Pro plus, ki poudarja, da so se z Andrejem razšli sporazumno.

Tem trditvam pa nasprotujejo nekateri tekmovalci iz šova, ki trdijo, da je pri vsem skupaj šlo za veliko bolj vročo kuhinjo od običajne.