Zabava

Lepotne operacije so jo povsem spremenile

K.A.
5. 6. 2013, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ameriška zvezdnica in soproga igralca Antonija Banderasa (52 let), Melanie Griffith (54 let) je bila nekoč prava lepotica, a številne lepotne operacije so njen videz precej spremenile.

"Morda res nisem čudovita, a se trudim in veliko telovadim," pravi Melanie Griffith.

»Mnogi mi govorijo, da sem videti grozno,« je pred časom komentirala na svojem Twitterj profilu. »Morda res nisem čudovita, a se trudim in veliko telovadim. Imam osebnega trenerja, s katerim treniram najmanj štirikrat tedensko, poleg tega redno obiskujem tudi ure joge,« je bila odkrita igralka, ki jo mnogi vidijo kot zasvojenko z lepotnimi operacijami.

Njen obraz se je zaradi velikih količin botoksa popolnoma spremenil, lepotni strokovnjaki pa namigujejo, da si je operirala veke, ustnice, ličnice. Zvezdnica ni nikoli veliko govorila o številnih lepotnih posegih, je pa zato njen mož v intervjuju priznal, da bi si želel videti njene gube. »Neštetokrat sem ji že povedal, da jo ljubim takšno, kot je. Želel bi jo videti, ko bo ostarela, in ve, da si želim ostareti z njo. Gubice so mi prečudovite,« je dejal Banderas.

In če lepotnih operacij nikoli ni želela priznati, je zato toliko bolj odkrito spregovorila o odvisnosti od alkohola in drog. Hčerke so je pred leti prosile, naj odide na zdravljenje in se končno spravi v red. »To je bil ključni trenutek zame, prava družinska intervencija. Takrat sem se zamislila, da je resnično čas, da nekaj storim zase in za svojo družino, ki jo uničujem s svojim početjem,« se spominja igralka. »Hčerke sta me posedli za mizo in mi dejali, da tako ne gre več naprej.« Med zdravljenjem ji je ob strani stal tudi njen ljubeči mož. »Vsa družina je sodelovala pri vsem skupaj. V centru za odvajanje sem bil trikrat tedensko in udeleževal sem se tudi skupinskih terapij, kar je našo družino le še bolj povezalo,« je dodal Banderas. A kot kaže, sta zakonca vse težave premagala, saj sta še vedno poročena, njun zakon pa velja za enega najdaljših v Hollywoodu – poročena sta namreč že vse od leta 1996.