Zabava

Napihnjena Madonna

T.P.
5. 6. 2013, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Največja pop ikona, ki je že krepko prekoračila petdeseto leto starosti, je v Londonu šokirala z napihnjenim, čudno zatečenim obrazom.

Profimedia

Ko se je na humanitarnem koncertu The Sound of Change pred občinstvom pojavila 54-letna Madonna, je največ pozornosti vzbudil njen napihnjeni obraz.

Madonnin presunljiv govor na humanitarnem koncertu The Sound of Change je žal zasenčil njen otečeni obraz, ki je izzval nesramne komentarje na Twitterju. Navsezadnje je še do nedavnega povzdigovala naravno lepoto in poudarjala, kako na vse mogoče načine skrbi za svoj videz, le z lepotnimi posegi ne.

Čeprav so vsi strmeli v njen obraz, je  občinstvo v Londonu njen govor vendarle nagradilo z burnim aplavzom. »Ljudem vedno govorim, da želim začeti revolucijo, toda moja revolucija ne vključuje krvi in nasilja, temveč se začenja z izobraževanjem. Le tako se lahko zviša nivo zavesti. Brez izobraževanja namreč ne moremo spremeniti sveta in postati spoštljivi drug do drugega. Začnimo kar danes revolucijo, saj izobraževanje ni razkošje, temveč je osnovna človekova pravica.«

Profimedia