Zabava

Kdo je ogrel in omrežil srce Tanje Žagar?

2. 6. 2013, 17.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Priljubljena pevka, ki navdušuje s svojo glasbo in Žagarijo, se je v Piranu precej zbližala z Istranom, ki ji je rešil slamnati klobuček.

Studio Gong

Tik pred poletjem si je Tanja Žagar zaželela, da bi njena skladba Zame zakantaj dobila tudi videopodobo, zato se je z ekipo odpravila na našo obalo. Ker pesem govori o lepem Istranu, ki ga je spoznala v Piranu, je bila izbira kraja kot na dlani.

Prvi kadri so bili posneti na ribiški barki v piranskem mandraču, nato je sledilo snemanje po mestu. Bolj kot se je dan prevešal v popoldne, bolj je bila snemalna ekipa zagorela, kajti ves dan je sonce močno pripekalo. Istrana, ki je ogrel in omrežil Tanjino srce, je upodobil Franci Podbrežnik, član skupine Happy Band.

'Ribič' si je najbolj zapomnil pripetljaj s Tanjinim klobukom. Čeprav je bil sončen dan, je z morja močno pihalo. V enem izmed kadrov je Tanja nosila slamnati klobuček, ki ga je v nekem trenutku odpihnilo v morje. Pogumni Istran je brez pomislekov skočil v vodo in ga rešil klobuček. Zaradi te izkušnje se je snemalna ekipa odločila, da Tanja nadaljuje snemanje brez dodatkov in lase prepusti igrivemu vetru