Zabava

Spor dveh ljubimk slovenskega zvezdnika

M.V.
31. 5. 2013, 13.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Arturju Šternu se zadnje dni smeji, razlog za to pa je spor njegove nekdanje ljubimke La Toye in njegove trenutne žene Mije. Slednja porneso toži za deset tisoč dolarjev zaradi žaljenja v javnosti, denar pa namerava podariti v dobrodelne namene.

Mediaspeed

»Mislim, da je prišlo do tožbe, ker sem v svoji oddaji Book Mijo poimenovala s sova grdobica,« nam je zaupala La Toya, ki sicer o tožbi uradno menda ne ve nič. Peta Arturjeva žena in pornesa se osebno ne poznata, Štern pa trdi, da s tožbo nima nič. La Toya se Mije ne boji, nasprotno, prepričana je, da podjetnica nima pravne podlage za tožbo. »Če bi jaz tožila ljudi vsakič, ko me ozmerjajo, bi bila lahko kar naprej po sodiščih,« pravi svetlolaska.

'Artur me še ni prebolel'

La Toyi je žaljivi izraz v oddaji ušel, ker je Artur Mijo nekaj časa klical Sova uharica. »Mislim, da je Mija ljubosumna name, saj sem prepričana, da me Artur še ni prebolel,« je prepričana pornesa, ki ne razume, zakaj bi jo tožila ženska, ki je sploh ne pozna. Starleta je sicer zaradi svojega temperamenta in vihravega obnašanja v lokalu, kjer pleše, že dvakrat izgubila službo. Vsakič zato, ker se je zapletla v pretep s strankami.

Mediaspeed