Zabava

Danes v Stožicah Severinina poslastica!

STA / S.R.
30. 5. 2013, 09.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V dvorani Stožice bo nocoj nastopila hrvaška pop diva Severina. V Ljubljani se bo ustavila v sklopu turneje Dobrodošel v klubu, ki je zasnovana kot mešanica popularne godbe, mode, umetnosti in gledališča.

Umetniško vodenje turneje je zaupala gledališkemu režiserju Tomažu Pandurju, za koreografijo je poskrbel Anže Škrube iz skupine Maestro.

Hrvaška pevka na letošnji spomladanski turneji predstavlja svoj 12. studijski album "Dobrodošao u klub", na katerem so uspešnice "Brad Pitt", "Grad bez ljudi" ter "Italiana". V dveurnem spektaklu so ustvarjalci spojili pop koncert, kabaret, muzikal in gledališče, vse kar ima Severina rada in bi si tudi sama želela videti na koncertu. Kostume za spektakel je zasnoval Marko Mitanovski.

Organizatorji v Stožicah obljubljajo pravljico v štirih dejanjih, v katerih bodo obiskovalci potovali skozi temne in svetle trenutke ljubezni in življenja. Dobrodošel v klubu je turneja, ki velja za eno od največjih in najbolj dodelanih na Balkanu.

Severina je turnejo začela 23. marca na Reki, nadaljevala pa v Beogradu, Skopju in Zagrebu. Jeseni napoveduje še koncerte v Splitu, Podgorici in Sarajevu.

Za nocojšnji koncert je na voljo še nekaj vstopnic, so za STA povedali organizatorji.