Zabava

Seka navdušena nad izkušnjo!

M.V.
29. 5. 2013, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Srbska pevka, ki je zaključila sinhronizacijo novega filma o Smrkcih, je bila nad izkušnjo povsem navdušena in počaščena, da bo njeno ime med zvezdniki, ki so do zdaj že posodili glasove za filmski različici simpatičnih modrih junakov.

Facebook

»To je bila zame fantastična izkušnja. Ne le zato, ker sem tudi sama oboževalka Smrkcev, ampak tudi zato, ker sem bila prijetno presenečena, ko so mi ponudili, naj sinhroniziram Smrketo, mojo najljubšo junakinjo,« je za srbske medije povedala Seka in dodala, da je ponosna na svoje delo. Pevka je glas posodila zlobni različici Smrkete, v studiu pa je največ časa preživela z igralcem Draganom Vujićem, ki je prevzel vlogo Gargamela.

Nadarjena za igro

»Vujko mi je na začetku razložil, kaj pričakuje od mene, in jaz sem upoštevala njegove nasvete. Vse sem posnela v dveh dnevih in ekipa je bila presenečena, kako nadarjena sem v resnici za igro. Mislim, da je to le začetek čudovitega poslovnega sodelovanja,« je navdušena pevka, ki se bo z veseljem udeležila tudi srbske premiere filma.