Zabava

Severina med koncertom v skrbeh za sina

M.V.
29. 5. 2013, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hrvaška pevka Severina, ki trenutno predstavlja svoj zadnji album Dobrodošao u klub na različnih odrih držav nekdanje Jugoslavije, je med koncertom v srbskem Nišu obiskovalcem priznala, da sicer uživa v njihovi družbi, a da je z mislimi pri sinu Aleksandru, ki doma leži bolan.

Facebook

V Nišu je Severina več kot dve uri in pol zabavala približno pet tisoč oboževalcev, a z mislimi je bila drugje. »Moj sin je prvič dobil vročino in težko ga je bilo pustiti doma in se spraviti na oder. A vedela sem, da vas ne smem razočarati, saj ste tu, da se zabavate,« je hrvaška pevka menda nagovorila zbrane obiskovalce. Priznala je, da bo takoj po koncertu odhitela domov, k svojim fantom, sinu in zaročencu Milanu Popoviću, ki na srečo razume njen poklic.

Dvorana, polna topline

 Čeprav je bila ves čas koncerta pod stresom, je delo opravila profesionalno, očitno navdušena nad številom ljudi, ki so jo prišli podpret v Nišu. »Tukaj še nikoli nisem nastopala pred tako veliko množico. To je bil zelo poseben koncert, ki je v sebi nosil veliko topline,« je Severina za srbske medije povedala po koncertu, nato pa odhitela v Beograd, kjer sta jo čakala Milan in Aleksander.

Milan se je spremenil

Odnos med pevko in srbskim poslovnežem se je v zadnjih mesecih očitno spremenil, saj se prej odtujeni Milan zdaj trudi čim več časa preživeti s sinom. Aleksander je pred kratkim dopolnil leto dni, njegovi starši pa imajo za sabo precej burno leto s trimesečno prekinitvijo stikov. A nesporazumi so zdaj očitno pozabljeni, Severina in Milan pa imata spet oči le drug za drugega in Aleksandra.