Zabava

Zakaj Branko Čakarmiš skriva svojo ljubezen?

B. P.
22. 5. 2013, 16.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po številnih ugibanjih in namigovanjih, da ima Branko Čakarmiš menda razmerje, je naposled postalo jasno. Branko je zaljubljen!

POP TV
Branko je do ušes zaljubljen

Vendar naj ne bi bil zaljubljen v balerino Ano Klašnja ali mlado kuharico Ano, ampak v dekle, ki jo skriva daleč od oči javnosti. Že dlje časa je srečen, čeprav ne z nekdanjo ženo, s katero sta še vedno v normalnih odnosih in se ne gledata postrani kot nekateri ločeni pari. Njegova nova ljubezen je še brez otrok in uspešna na svojem področju.
Vendar je programski direktor POP TV zelo previden pri razkrivanju svojega zasebnega življenja. Že prej je pazil, da z mediji ni delil svojih družinskih zgodb, in le redko se je z ženo in sinom postavil pred objektiv. Za enako strategijo se je odločil tudi v novi zvezi, ki je menda zelo romantična in polna ljubezni. Njegovi prijatelji so veseli, ker je zadnje čase veliko boljše volje, kar je opaziti tudi na televizijskih zaslonih.

Nekateri pa še zmeraj trdijo, da je Branko do ušes zaljubljen prav v postavno Ano Klašnja in celo ljudje s POP TV-ja namigujejo, da naj bi bila krasen par ... Prej ali slej ga bo ujel kak paparaco in izvedeli bomo vsi!