Zabava

Še nima dovolj velikih?!

T. P.
20. 5. 2013, 20.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na svetu obstaja vsaj milijon plavolask z bujnimi prsmi, vendar ne obstaja milijon plavolask s tako velikimi dojkami, kot so moje, pravi lastnica sedmega največjega oprsja na svetu.

Profimedia
Lacey pred lepotnimi posegi in po njih.

Lacey Wildd (45) si je že dvanajstkrat povečala prsi in danes vsaka od njenih dojk tehta po 6 kg. Ponosna lastnica sedmega največjega oprsja na svetu se je številnim lepotnim operacijam podvrgla zaradi denarja, saj tako lažje vzdržuje svojo družino. Operacij si ni plačala sama, temveč so jih omogočili oboževalci, ki ji nakazujejo denar na račun prek njene spletne strani. Z gostovanji na raznih prireditvah zasluži okrog 200.000 evrov na leto.

»Nedavno so me povabili na odprtje vrtca, saj so na ta način želeli privabiti tudi očete k aktivnemu sodelovanju pri vzgoji otrok,« pravi v smehu prsata Lacey.

Zaradi težkih prsi so ji počila rebra

Zaveda se, da ni videti ravno kot navadno dekle, a je to ne moti. Moti pa njene otroke, ker jih mati zaradi prevelikih prsi ne more normalno objeti. Prav tako ne more normalno telovaditi, sedeti, teči, saj jo težke dojke ovirajo pri vsaki dejavnosti.

»Če ležim na hrbtu več kot pet minut, se mi zdi, da se bom zadušila, moram se obrniti. Tudi to je zame velik napor. Zaradi težkih prsi sta mi počili dve rebri,« potoži mati šestih otrok Lacey, ki ima v koži na prsih vgrajen 'modrček', ustvarjen iz njenih mišic in svinjske kože.

A kljub težavam si želi še večje prsi, kar pa ni všeč njenim otrokom.

»Kako ne razumeš, da svojim oboževalcem, ki te spet nagovarjajo, da greš pod nož, ne boš več zanimiva, ko boš to storila. Zanje boš postala spaka,« jo opozarja hčerka Tori.

Ponosna, da je plastična

Profimedia

Pred operacijami je bila Lacey povsem normalno dekle – Paula iz Virginije. Odrasla je v veliki revščini, ki je nikoli več ne želi izkusiti. Pri 16 letih se je že poročila in se pri 21 ločila ter ostala sama z dvema otrokoma. Delala je kot natakarica, ker pa je z minimalnim zaslužkom komaj shajala, je dobila idejo, da bi si povečala prsi. Razmišljala je, da bo tako gotovo bolje zaslužila. Pod nož je prvič odšla leta 1990.

»Ni mi žal zaradi operacij. S silikonskim oprsjem sem otrokom omogočila lažje življenje. Če bi bilo treba, bi vse ponovila še enkrat. Ponosna sem na to, da sem plastična,« pravi Lacey in dodaja, da bo že našla zdravnika, ki ji bo spet povečal prsi.

Doslej ji to še ni uspelo, saj lahko nov poseg resno ogrozi njeno zdravje. Njej žal ni mar za to.