Zabava

Umekova bivša v objemu drugega didžeja!

G.Z.
17. 5. 2013, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Osrednje zbrališče zabave željnih nočnih ptičev v prestolnici je sinoči gostilo dogodek Ultra Countdown, edino podalpsko ogrevanje za največji regionalni elektronski spektakel vseh časov – festival Ultra Europe.

Marko Delbello Ocepek

Žur je bila še posebno vroč, ker je po enoletni odstotnosti z domačih odrov, v Cirkusu nastopil naš elektronski wunderkind Beltek. Ljubljančan je pokazal s čim je še minuli vikend navdušil razvajeno občinstvo londonske klubske inštitucije Ministry of Sound, pred tem pa klube in festivale od Miamija in Buenos Airesa do Moskve. Glasbeni izbor, s katerim so ob njem stregli še Alex Cvetkov, Daniel Greenx, Drawle in DJ Frko je bil odličen prerez tega, kar vas čaka na Ultri, po energiji na plesišču pa lahko sinočnjo zabavo uvrstimo med vrhunce pomladnega žurerskega razvrata v Cirkusu. 

Na zabavi smo opazili tudi seksi Kristino, nekdanje dekle legendarnega didžeja Umeka. Kristina je pozirala v objemu DJ Spinnerja.

Ključno o Ultri: med 12. in 14. julijem bodo oči svetovne elektronske scene uprte v Split in Hvar, kjer bo nastopilo več kot 40 najbolj vročih gurujev elektronske glasbe na svetu. Nekaj zadnjih vstopnic za zaključni dan, Ultra Beach Party na Hvaru, je na voljo le še v paketih pri turistični agenciji Collegium Mondial Travel, pohaja tudi že tretji kontingent dvodnevnih vstopnic za dogajanje v Splitu po ceni 60 evrov. Vse o eksluzivnem Cirkus Ultra Party Busu pa na www.facebook.com/cirkus.klub

Ne spreglejte

22/5 bo DJ Dey v sklopu MTV Cirkus Jama gostil tandem MURAT & JOSE, 31/5 prihaja v goste francoski hišnik CHRIS WILLSMAN, že zdaj pa vas opozarjamo tudi na junijsko specialko z bendom COVERLOVER (19/6), podrobnosti sledijo kmalu ...