Zabava

DJ Dady žural 15 ur!

T.P.
17. 5. 2013, 13.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

DJ Dady je zdržal 15-urni maraton na radiu Aktual za 15 let skupnega druženja z oddajo »60-90« z DJ Dadyjem na slovenskih radijskih frekvencah.

DJ Dady in Andreja Sonc

Bila je deževna sobota, 11. maja, in zaradi vremena je bilo med ljudmi čutiti turobno vzdušje … Toda na frekvencah radia Aktual je bilo veliko sonca, dobrega vzdušja in pozitivne energije. Ob 8. uri zjutraj se je namreč začel 15-urni maraton z oddajo ''60-90'' z DJ DADYJEM .

Seveda pa maraton ni potekal brez presenečenj, za katera so poskrbeli Blaž, Boško, Lidija in Simona, ki so DADYJA presenetili s slastno čokoladno torto, kasneje pa so mu presenečenje pripravili še gospa Miša z družino, ki mu je prinesla 3 torte (ena boljša kot druga), radijski sodelavci Vesna, Anita in Klemen, ki so mu skuhali kosilo, ter sestrična Marjeta, ki je skuhala večerjo za vse lačne v studiu. DADYJA je z obiskom v studiu radia Aktual presenetila tudi kompletna ekipa petkove pumpe - Nina in DJ Boštjan.

Pravi žur se je začel okoli 12.30, ko so v studio prikorakali fantje iz skupine Victory, ki so slavljencu zapeli Vse najboljše ter poskrbeli za dobro dozo humorja in odlične zabave, seveda pa so zaigrali tudi nekaj svojih uspešnic.

V sobotnem popoldnevu so poslušalce radia Aktual v živo zabavali Danijel Popovič s svojim novim hitom Fantazija (njegova žena Aleksandra je DADYJA presenetila s pito), Andreja Sonc, ki je s svojim fenomenalnim glasom v živo zapela tri pesmi (DJ DADY pravi za Andrejo, da je slovenska Tina Turner…čeprav Andreji to ni ravno všeč, ker ne želi, da jo primerjajo s katero koli pevko), proti večeru pa je studio radia Aktual obiskal Jasmin Stavros, za katerega DADY pravi, da od vseh hrvaških glasbenikov naredi daleč najboljši žur.

Ob 23. uri smo slišali iz studia radia Aktual velik krik zadovoljstva, saj je DADYJU uspelo pripeljati 15-urni maraton do konca. DADY sicer ne bi bil DADY, če ne bi maratona še malo podaljšal. Tako je šele ob 23.30 (po 15 urah in pol) rekel, DOST MAM, in se po napornem, a zabavnem dnevu poslovil s pesmijo Laku noč svirači.

Za pokušino objavljamo nekaj fotografij, več posnetkov 15-urnega maratona oddaje ''60-90 z DJ Dady-jem'' pa lahko vidite na novo ustanovljeni Facebook strani, ki je nastala ob 15. rojstnem dnevu oddaje: www.facebook.com/Oddaja6090DjDady

Oddaja ''60-90'' z DJ DADYJEM Vas zabava vsak petek od 17. do 20. ure na frekvencah radia Aktual ter vsako soboto od 17.15 do 20. ure na frekvenci radia Kum … Lahko pa Vas obišče in zabava v vašem kraju na veselici, prireditvi ali na vaši poroki, poslovni in rojstnodnevni zabavi.

Več o sami oddaji pa izveste na spletni strani www.60-90.com