Zabava

Zvezdniki podpisujejo pogodbe za seks

M.V.
16. 5. 2013, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vse več zakoncev podpisuje življenjske klavzule, ki med drugim določajo tudi kako pogosto bo par intimen in kakšne bodo posledice prevare. Nekateri menio, da tovrstne pogodbe ubijajo spontanost, drugi pa so prepričani, da imajo klavzule svoje prednosti. Med podpisniki tovrstnih pogodb je največ zvezdniških parov!

Profimedia

"Obljubljam ti, da bom poskrbel za več zabave, več zmenkov in ti posvetil več svojega časa," je Greg Sullivan zapisal v pogodbi, ki sta jo z ženo Toni Mantus kot del predporočne pogodbe sestavila s pomočjo odvetnika. Greg in Toni sta prvi britanski par, ki se je odločil za ta korak, za tovrstne življenjske klavzule pa se že nekaj časa odločajo zvezdniški pari.

Zvezdniki jih imajo radi

Tako Nicole Kidman svojemu možu Keithu Urbanu recimo vsako leto izplača 460 tisoč dolarjev, a le v primeru, da ne uživa drog. Michael Douglas Catherine Zeta-Jones vsako leto izplača kar 2.8 milijona dolarjev, v primeru, da skoči čez plod, pa ji je dolžan kar 5 milijonov ameriških dolarjev. Podobno klavzulo sta v predporočni pogodbi imela tudi Charlie Sheen in Denise Richards, v primeru prevare sta dolgovala 4 milijone dolarjev.