Zabava

Avdicija za prvi narodno zabavni muzikal na svetu!

K.A.
13. 5. 2013, 12.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na avdicijo lahko pridejo deklice stare od 7 do 12 let, ki se bodo potegovale za vlogo Hčerkica v narodno zabavnem muzikalu z naslovom Bila sva mlada oba.

Promocijski material

 Izbrano dekle bo ob spremljavi melodij ansambla bratov Avsenik lahko nastopila ob boku Nataške Raljan in Gojimir Lešnjak Gojca, Maruše Majer, Žiga Udirja in Tadeja Pišek ob spremljavi ansambla Gregorji in profesionalnih plesalcev skupine Artifex v prvem narodno zabavnem muzikalu na svetu! Avdicija bo od petka 17.5. naprej v SiTi Teatru BTC, Šmartinska 152. Starši ali skrbniki naj kandidatke prijavijo na email naslov info@mladaoba.si

Prijava naj vsebuje ime in priimek deklice ter naslov stalnega prebivališča, ime in priimek enega od staršev ali skrbnika ter njegovo telefonsko številko in email naslov. O bolj natančnem razporedu bodo prijavljeni obveščeni po mailu in na spletni strani www.mladaoba.si. Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 743 830.

Narodno zabavni mjuzikl Bila sva mlada oba je prvi muzikal te glasbene zvrsti v Sloveniji in na svetu!

Glasba najuspešnejše slovenske glasbene skupine vseh časov Ansambla bratov Avsenik je čakala polnih 60 let, preden smo se lotili tega mega gledališko zabavnega projekta..

Več kot tisoč kratkih zgodbic, ki sta jih uglasbila Slavko in Vilko Avsenik kar kliče po tem, da jih postavimo v nežno, zabavno, romantično, humorno, melodramsko gledališko obliko mjuzikla, v katerem smo uporabili le enajst najbolj žlahtnih melodij oz. pesmi in jih postavili v lepo zgodbo.

Dogajanje je umeščeno v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko so bili Avseniki v zenitu. Humorna zgodba dveh zelo mladih in dveh še malo mladih, se skozi skrivnostno , dinamično, skoraj kriminalno napeto dogajanje, ki ga lepo začini še sedemletna hčerkica, isteče v optimistično romantiko s srečnim koncem. Zgodba je polna nepričakovanih zabavnih zapletov in nesporazumov, ki gledalca ves čas držijo v napetosti in pričakovanju, ki ga umirjajo Avsenikove pesmi.

Uživali boste v duhoviti napeti romantično komedijski zgodbi, ki jo bosta vodila mojstra komedije Nataška Raljan in Gojimir Lešnjak Gojc, z njima pa ambiciozni in talentirani igralci mlade generacije Maruša Majer, Žiga Udir in Tadej Pišek IN DEKLICA, KI JO BOMO IZBRALI NA AVDICIJI!

Navdušila vas bo mojstrska izvedba originalnih Avsenikovih melodij vrhunskih glasbenikov ansambla Gregorji.

To, kar bo iz mjuzikla naredilo spektakel, pa bodo plesalci, ki bodo zapeljali in navdušili s svojo originalno artistično izvedbo koreografskih točk ob znani Avsenikovi glasbi.

Česa podobnega še niste videli, ker česa podobnega še ni bilo!