Oddaja ''6090'' z DJ Dadyjem je nastala  7.5.1998 na frekvencah radia Salomon in je v vseh teh letih delovanja postala popularna in priznana (ter tudi zaščitena) blagovna znamka, ki Vas ponese na radiu Aktual vsak petek od 17. do 20. ure v preteklo zgodovino glasbe ter Vas zabava z največjimi hiti minulega stoletja ter njihovimi najboljšimi remixi pesmi, ki so nastali v modernejšem času.

In ker je letos 15 let radijske oddaje ''60-90'' z DJ Dadyjem, Vas DJ Dady Vabi, da se pridružite praznovanju v soboto, 11. maja na frekvencah radia Aktual na 15-urnem žur maratonu oddaje ''60-90'', ki bo trajalaod 8. do 23. ure …

Da bo dan še bolj zanimiv in zabaven, pa bodo praznovanje popestrili glasbeni gostje Jasmin Stavros, skupina Victory, Davor Radolfi, Andreja Sonc in še mnogi drugi.

Lahko se boste potegovali za lepe nagrade, glavna nagrada pa bo namenjena ženskemu spolu, saj se bodo lahko potegovale za nagrado ,,all inclusive večerja z dj Dady-jem in radiem Aktual''

Oddaja ''60-90'' pa Vas lahko tudi obišče in zabava v vašem kraju na veselici, prireditvi ali pa na vaši poroki, poslovni zabavi, ali pa rojstnodnevni zabavi.

Več o sami oddaji pa izveste na spletni strani www.60-90.com

6538
Zabava z DJ Dadyjem vam lahko prinese tudi čudovito nagrado!